Danny Noppert is tevreden over loting Grand Slam of DartsDarter Danny Noppert uit Joure heeft redelijk geloot bij het Grand Slam of Darts toernooi. De 25-jarige darter doet volgende week als eerste Fries ooit mee aan een televisietoernooi in het Engelse Wolverhampton. Noppert moet het in de poulefase opnemen tegen Mensur Suljovic, Nathan Aspinall en vijfvoudig  wrâldkampioen Raymond van Barneveld.

Het wordt voor Noppert niet de eerste keer dat hij tegen ‘Barney’ speelt. Bij een demonstratietoernooi een paar jaar geleden won de Jouster al eens van de bekende darter uit Den Haag.

“Ik vind het een mooie loting”, zo zei Noppert nadat de PDC maandagmiddag de loting bekendmaakte. “Ik doe gewoon mijn ding en dan zie ik wel hoe het komt. Als ik goed gooi, weet ik dat alles mogelijk is.”

De Grand Slam of Darts is het enige toernooi in het jaar waar zowel spelers van het lucratieve PDC-bond als van de BDO aan meedoen. Op 12 november beginnen de eerste wedstrijden. Het toernooi is elke dag te volgen op RTL 7.

– Bron: http://www.omropfryslan.nl

Pin It on Pinterest

Share This